POGOJI POSLOVANJA

NAROČANJE

Oddana naročila se smatrajo kot dokončna. V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo, dokler ni odposlano. Ko je naročilo odposlano, preklic ni več mogoč. Podjetje Marjan Fajfar s.p. si v primeru, ko ugotovi, da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila.

ZAMENJAVA ALI VRAČILO IZDELKA

Če je naročena obutev premajhna/prevelika, jo lahko zamenjate, vendar izdelek ne sme biti uporabljen.
V paket priložite list papirja s podatki:

  • vaše ime, priimek ter naslov,
  • telefonsko številko,
  • vaše želje za menjavo (npr. za večjo ali manjšo številko),
  • fotkopijo računa
Izdelek pošljite v primerni embalaži na naš naslov:
Marjan Fajfar s.p., Spodnji Brnik 36a, 4207 Cerklje
O svoji nameri nas lahko obvestite na telefon 04 25 26 250 ali email marjan.fajfar@siol.net.
Pošiljk z odkupnino NE sprejemamo.
V kolikor želite vračilo kupnine, prosim pripišite tudi bančni račun in naslovnika računa, kamor želite prejeti vrnjeno kupnino.

DOBAVA

Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo (po predračunu ali po povzetju). Naročene izdelke vam dostavimo s paketno pošto Pošte Slovenije.
Dobavni rok za izdelke, ki so na zalogi, je 1-3 delovnih dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, vas o dobavnem roku obvestimo. Dobavni rok začne teči z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom "potrditev naročila". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati z istim dnem, v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem.

SLIKE IN BESEDILO

Slike izdelkov na spletni strani www.fajfar.si so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

CENE

Cene izdelkov na spletni www.fajfar.si vsebujejo 22% DDV. Podjetje Marjan Fajfar s.p.. je davčni zavezanec ID: SI13087274. Cene so označene v valuti EUR in so dokončne.

VAROVANJE PODATKOV

Podatke, ki jih boste posredovali pri povpraševanju ali naročanju blaga, bomo skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo za namen izpolnitve vašega povpraševanja ali vašega nakupa.

PREVZEM - PLAČILO

Z oddanim naročilom na spletni strani www.fajfar.si se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila (po predračunu ali po povzetju) poravnali kupnino. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.
Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Kranju.

Stroške pošiljanja plača kupec, in sicer: 4,00 EUR.

OPOMBA: Stroški provizije pri plačilu po povzetju, ki jih zaračuna Pošta Slovenije niso vključeni v strošek nakupa in jih kupec plača sam ob prevzemu neposredno pošti (poštarju ob dostavi). Podrobnosti o strošku lahko preverite na spletni strani Pošte Slovenije.

ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico v 15 dneh po prejemu blaga (oz. po podpisani pogodbi ali opravljeni storitvi) odstopiti od pogodbe. Svoj odstop mora pisno sporočiti prodajalcu. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v navedenem roku. Če je potrošnik blago že prejel, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti prodajalcu v tridesetih dneh po poslanem pisnem sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga prodajalcu v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Prodajalec mora potrošniku takoj vrniti vsa opravljena plačila oz. najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če zamudi z vračilom plačil, mora prodajalec potrošniku poleg zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih 30 dni zamude. Edini strošek, ki ga mora potrošnik plačati v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

REKLAMACIJE

V primeru reklamacije izdelka prosimo, da izdelek vrnete in priložite list papirja:

  • v katerem opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku,
  • vaše ime, priimek ter naslov,
  • telefonsko številko,
  • bigstoc
  • fotokopijo računa.
V reklamacijo sprejmemo samo očiščeno obutev. Vrnjen izdelek bomo pregledali. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije. Podjetje Marjan Fajfar s.p. ne odgovarja za napake in morebitno nastalo škodo, ki nastane ob nepravilni uporabi in vzdrževanju izdelka.

DRUGI STROŠKI

Drugih stroškov z vidika naročila, dostave in posredovanja pri odkupnini ne zaračunavamo.

POGODBA

Pogodba (račun) je sklenjena v slovenskem jeziku in je shranjena v arhivu podjetja. Na zahtevo stranke lahko kopijo pošljemo po elektronski ali klasični pošti

ZLORABA SISTEMA

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini bomo v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi preganjali.

ROK VELJAVNOSTI PONUDBE IN CEN

Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica.

OSNOVNI PODATKI

Marjan Fajfar s.p.
Spodnji Brnik 36a
4207 Cerklje
ID : SI13087274
Tel: 04 25 26 250 (od podnedeljka do petka med 7. in 15. uro)
email: marjan.fajfar@siol.net